Edicions

Agenda Llibertària:

Llibres:

Discos:

L’any 2003 es va editar una reproducció facsímil, ‘Luz y Vida’. Una publicació obrera de Gironella (1932-1933). Més tard es va donar suport a l’edició de La revolució al Berguedà. Sant Corneli, la revolució dels anarquistes catalans —del 19 de gener al 25 de febrer de 1932—.

El 2008 es va editar El Senzill. Guerrilla i presó d’un maqui, l’autobiografia d’un antic maqui, Joan Busquets, que va actuar per la comarca.

D’altra banda, des del 2009 cada any es treu l’Agenda Llibertària, un projecte que va néixer el 1989 i que des del 2009 es tira endavant des del Centre d’Estudis.

Actualment estem treballant en l’edició de diversos textos.

També s’ha col·laborat en l’edició de llibres de diversos companys i companyes durant el 2011: El traç de les invisibles, de la Columna Clitoriana, una perspectiva de gènere en relació amb el treball i la campanya contra Inditex engegada pel CSO La Tremenda; i el poemari de caràcter social de Gerard Vilardaga Diumenge.

ambé s’han coeditat, per tal d’ajudar altres companys, discos musicals de grups de la comarca i de tipus reivindicatiu: el primer disc dels Hormigón Armado, un grup de hardcore de Berga; el disc del grup de rumba Manolito’s Band, també de Berga, i la maqueta de La K y la B, un grup de hip-hop de Viladecans amb un so àcrata i reivindicatiu.

Comments are closed.

UA-1935469-9