El local, actualment, està ben condicionat i és un bon lloc per venir a llegir qualsevol revista antiautoritària. L’entitat està subscrita a desenes de revistes, diaris, butlletins i fanzines.

També es pot disposar de qualsevol dels més de tres mil llibres de la biblioteca que tenim catalogats i de més de quatre-centes capçaleres de revistes i diaris que s’estan acabant de catalogar, a més d’un important fons audiovisual.

El fons del Centre es pot consultar al catàleg col·lectiu de la Xarxa de Biblioteques Socials, de la qual forma part la nostra entitat (www.xarxabibliosocials.org).

L’espai s’obre mitjançant permanències dels socis i sòcies, per tal que les persones interessades en puguin fer ús, agafant llibres en préstec, llegint revistes o adquirint  materials diversos.

A més a més, disposem d’una llibreria on es poden comprar i adquirir tot tipus de llibres antiautoritaris i de temàtiques socials per tal de difondre les idees anarquistes i per autogestionar-nos.

La llibreria és bastant completa i constantment estem adquirint llibres i publicacions noves i actuals. Aquesta actualització també repercuteix en el fons de la biblioteca i l’arxiu, ja que un exemplar de cada llibre hi va destinat.