Els anomenats “col·lectius de joves” desmenteixen les bones relacions amb l’ajuntament anunciades ahir per Ràdio Berga

En un text signat pel secretari del Centre d’Estudis Josep Ester Borràs, el secretari de l’Ateneu Llibertari del Berguedà i el president de l’Ateneu Columna Terra i Llibertat es desmenteixen les informacions difoses ahir per Ràdio Berga on s’afirmava que les relacions entre l’Ajuntament de Berga i els anomenats “col·lectius de joves” s’havien restablert i eren bones.

Reproduïm part del text:

“Les esmentades relacions lluny de ser bones, són inexistent o estan sota mínims a causa de l’incompliment reiterat per part de l’Ajuntament de Berga dels acords presos per ambdues parts i signats per l’alcalde en una reunió forçada per les circumstàncies que es fa fer just abans de Patum. Aquests incompliments passen per la impossibilitat per a nosaltres de fer actes al carrer amb normalitat, mentre altres entitats tenen totes les facilitats del món, passen també per trigar mesos a tornar fiances, i un llarg etcètera.

Per tant i resumint: les relacions no són bones ni s’han restablert sinó tot el contrari, estan més malament que mai (ens referim als darrers 10 anys).”