IV Jornades: “De la vaga revolucionària de 1932 a les col.lectivitzacions de 1936”

Cartell IV jornadesDissabte, 2 de març a les 11 h. al Museu de les Mines de Cercs i a les 18 h. al centre cívic de Berga: Taula rodona entorn la vaga revolucionaria de 1932, els coneguts “FETS DE FÍGOLS”, en el seu 70è aniversari. Amb la participació dels següents estudiosos del tema i membres del Centre d’Estudis Josep Ester Borràs: Andreu Vilardell, Josep Quevedo, Jordi Jané, Josep Cara i altres.

A SANT CORNELI, HOMENATGE ALS REVOLUCIONARIS DE 1932.

 

Diumenge, 3 de març a les 18 h. al local del Centre d’Estudis Josep Ester Borràs: Projecció del documental Vivir la Utopia.

Dissabte, 9 de març a les 18 h. al centre cívc de Berga: Xerrada col.loqui entorn la figura de JOAN PEIRÓ en el 60è aniversari del seu assassinat. La xerrada serà a càrrec de Pere Gabriel, especialista en moviment obrer i catedràtic a la UAB.

Diumenge, 10 de març a les 18 h al local del C.E.J.E.B.: Projecció del film: Diego.

Dissabte, 16 de març: Xerrada-col.loqui entorn el “MOVIMENT OBRER I LLIBERTARI DURANT LA II REPÚBLICA FINS EL 19 DE JULIOL” a càrrec del doctor en història Just Cases, professor a la UAB.

Diumenge, 17 de març a les 18h. al local del C.E.J.E.B.: Projecció del documental: El pueblo en armas.

Dissabte, 23 de març a les 18h. al c.cívic: Xerrada-col.loqui entorn “L’obra revolucionària de les COL.LECTIVITZACIONS de l’any 1936 i la seva evolució” a càrrec d’Antoni Castells, doctor en economia, investigador especialista en l’estudi de les col.lectivitzacions.

Diumenge, 24 de març a les 18h. al local del C.E.J.E.B.: Projecció del film: Tierra y Libertad.

EXPOSICIÓ PERMANENT ENTORN EL MOVIMENT LLIBERTARI BERGUEDÀ AL LOCAL DEL CENTRE D’ESTUDIS JOSEP ESTER BORRÀS.