[Manifest] Exigim la llibertat immediata de les nostres companyes

bergallibertatAAquesta matinada centenars de Mossos d’Esquadra —per ordre de l’Audiència Nacional— han entrat per la força a centres socials, ateneus i cases particulars. Han fet desenes de registres i onze detencions a diverses poblacions: Manresa, Sabadell, Barcelona i Madrid. Amb el nom d’operació Pandora la policia catalana ha detingut onze companyes. Companyes amb les que no només compartim esperances en un món nou sinó que compartim projectes concrets, comuns. Amb les quals som no només companyes, sinó també amigues.

Aquest tipus d’actes mostren la cara més sòrdida i realista de l’estat i el sistema que alimenta. I malgrat voler mantenir el cap fred, sentim la ràbia ben endins. Volem expressar públicament tota la nostra solidaritat amb les companyes detingudes i les seves amigues, les seves companyes, les seves familiars i tota la nostra ràbia cap els demòcrates i els feixistes que les han segrestat.

Animem a tothom que estimi la llibertat i la justícia social a participar en les diferents convocatòries i a actuar únicament segons el que la justícia social ens demana.

Salut i anarquia!

Ateneu Columna Terra i Llibertat

Centre d’Estudis Josep Ester Borràs

Berga, 16 de desembre de 2014

Concentracions: a les 19 h a la plaça Sant Domènec de Manresa i a la plaça del Diamant de Gràcia i a Berga a les 20 h a la plaça de Sant Pere.